Timo

Laskuvarjourheilija

Kiropraktiikasta on apua vammojen kuntoutuksessa ja kehon toimintakyvyn palauttamisessa.
Kiropraktiikasta on apua vammojen kuntoutuksessa ja kehon toimintakyvyn palauttamisessa.

Hakeuduin kiropraktikolla pitkäaikaisten lihaskipujen ja jumien vuoksi, jotka ovat osittain seurausta vuosien takaisesta korkea energisestä laskuvarjo-onnettomuudestani, sekä harrastuksista ja töistäni. Eritoten murtuneen rintarangan alueella olin kokenut ajottain vihlovia, jopa lamauttavia kipukohtauksia. Harrastusten ja työn myötä kärsin niska, hartia, olkapäiden sekä lapojen alueen kivusta, jännityksestä ja liikeratojen vajaudesta. Vaivani vaikuttivat suuresti töihini ja lajini harrastamiseen.


Lähdin kokeilemaan Joonan hoitoa ensin hieman epäröiden, mutta olin kuullut niin paljon positiivista, että päätin kokeilla. Ensimmäisen käyntini jälkeen tunsin ensimmäistä kertaa onnettomuuteni jälkeen miltä kivuton ja rentoutunut kroppa tuntuu, olin suoraan sanottuna hämmentynyt. Hoitomuoto on ollut itselleni miellyttävä ja tehokas, tuloksia alkoi tulla heti ensimmäisellä kerralla. 

Nyt käyn Joonalla säännöllisesti. Joonalla on erittäin asiantunteva ja ihmisläheinen ote työhönsä. Alun jälkeen hoitovälini ovat pidentyneet ja kotihoito-ohjeiden avulla olen pystynyt auttamaan ja ennaltaehkäisemään vaivojani. Lamauttavat kipukohtaukset rintarangassani ovat loppuneet. Voimat ja liikeradat ovat palanneet harrastuksiini ja jaksan töitäni paremmin. Voin vahvasti suositella Joonan asiantuntevaa osaamista!