Jenni

Alaselkäkipu

Olen koko ikäni kärsinyt selkäni aiheuttamista vaivoista. Jo lapsena selässäni diagnosoitiin skolioosi ja selkä on ollut jäykkä niin kauan kuin muistan. Myös migreenit ovat olleet osa arkea nuoruudesta asti, ja myöhemmin toimistotyö on puolestaan tuonut mukanaan niska- ja hartiasärkyä.

Muutama vuosi sitten aloitin aktiiviurheilun, jolloin selän huono liikkuvuus tuli kunnolla ilmi. Kesällä 2014 rasitus oli liikaa alaselälleni ja loukkaannuin pahasti. Ensimmäiset kolme kuukautta loukkaantumisesta en saanut sukkia jalkaan ilman kovaa kipua, istumatyötä oli mahdoton tehdä, söin kovia kipulääkkeitä ja kävin fysioterapeutilla. En kuitenkaan saanut suurempaa helpotusta kipuihini. Lopulta päädyin tuttavan suosituksesta Joonan vastaanotolle kokeilemaan kiropraktiikkaa.

Eron selässä huomasi jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Kävin tiheästi hoidossa ensimmäisen kahden viikon ajan, jolloin jatkuva kipu helpotti ja hoitoväliä alettiin pikkuhiljaa pidentämään, kunnes kipu ei enää palannut. Nykyään käyn säännöllisesti noin kerran kuukaudessa Joonan vastaanotolla ylläpitämässä seläkäni hyvinvointia. Migreenit ja selkäsäryt ovat helpottaneet ja selän liikkuvuus on parempi kuin koskaan ennen. Voin suositella lämpimästi kaikille!

Kiropraktiikka on tutkitusti tehokas apu selkäkipuihin
Kiropraktiikka on tutkitusti tehokas apu selkäkipuihin