KIROPRAKTIKKO


Joona Konga D.C., Master of chiropractic.

Olen työskennellyt kiropraktikkona vuodesta 2014 lähtien, ja terveydenhuoltoalalla kaikenkaikkiaan vuodesta 2009. Vastaanottoni ovat Helsingissä ViaVital Kiropraktiikka- ja Terveyspalveluissa sekä Kotkassa Kotka Kiropraktiikassa. 

Olen suorittanut 5-vuotisen Master of Chiropractic -tutkinnon University of South Walesin yliopistossa Isossa Britaniassa. Viisivuotiseen koulutukseen sisältyi vuoden mittainen työharjoittelujakso yliopiston klinikalla. Lisäksi minulla on taustalla hierojan koulutus Suomen Urheiluhierojaopistosta.

Ensikerran tutustuin kiropraktiikkaan potilaana, kun kävin hoidattamassa jalkapalloharrastusta haittaavia selkäongelmiani, joihin en ollut saanut apua muualta. Omakohtaisten hyvien kokemusten kautta kiinnostuin alasta, ja myöhemmin löysin itsenikin koulun penkiltä.

Kestävien hoitotulosten kannalta on tärkeää, että hoitosuunnitelman tulee aina olla potilaskohtainen, ja määräytyä yksilön tarpeiden sekä tavoitteiden mukaisesti. 

Urheilu ja liikunta on aina ollut itselleni tärkeää, ja liikkumisen iloa ja hyötyjä pyrin välittämään myös asiakkailleni.  Näin ollen hoitotapahtumaan sisältyy lähes aina passiivisen hoidon lisäksi aktiivisten harjoitteiden läpikäyminen.

Yliopistokoulutuksen jälkeen olen jatkokouluttautunut mm. Urheilukiropraktiikan (FICS), toiminnallisen neurologian sekä soveltavan kinesiologian jatkokoulutuskursseilta. Kiropraktikko Joona
Kiropraktikko Joona

Koulutus:

Kiropraktikko D.C. , MChiro (University of South Wales, 2014)

Koulutettu hieroja (Suomen Urheiluhierojaopisto, 2009)