Rosabella

Kun ensimmäisen kerran menin kiropraktikolle, minulla ei ollut suuria odotuksia, ehkä jopa hiukan pelkoja kun ystäväni kysyi onko se sitä niksauttelua?

Ensimmäisellä kerralla kiropraktikolla kartoitimme ongelmaani ja sen historiaa, kestoa, toistuvuutta jne.
Sitten hyppäsin penkkiin, hyvin pian huomasin olevani ammattimaisissa käsissä jotka etsivät ongelmakohtia kehostani ja sivuuttivat täysin epäoleellisen. Joona löysi nopeasti aina oikean kohdan. Tyylisesti: "tämä vissiin aristaa?", "kun nostat kättä puutuuko tämä?", "tosta taitaa olla tiukka?". Luottamus tekemiseen muodostui jo ensimmäisellä kerralla. Hoitaminen ei sattunut, ollut runnomista tai pakottamista. Paine ja kipu helpottivat jo hoidon aikana.

Ennen kiropraktikon puoleen kääntymistä olin kokeillut akupunktiota, fysioterapiaa ja hierontaa säännöllisesti yli vuoden ajan. En missään nimessä vähättele näitä hoitoja, päädyin varmasti ammattilaisten käsiin näissäkin hoitomuodoissa, mutta minulle henkilökohtaisesti parhaiten auttoi kiropraktikko.

Hakeuduin kiropraktikolle piinaavien, pitkään jatkuneiden päivittäisten päänsärkyjen sekä niska-hartiakivun takia. Tein yrityksessämme aivan liikaa töitä uupumuksen rajalla. Joonalla käynti piti minut toimintakykyisenä aikana, jolloin en voinut pysähtyä. Nyt pysähtymisen jälkeen käynnit ovat ylläpitäviä, hoitovälit pidentyneet ja ymmärrys oman toiminnan seurauksesta omaan hyvinvointiin kasvanut. Tukena siinä on toiminut Joona ja säännölliset kiropratiikkahoidot. Matkan varrella on fiksattu myös puutuvia käsiä, aristusta, kipua ja rajoittunutta liikettä selässä, vajaasti liikkuvia raajoja, kiristäviä paikkoja ja vinoa kehoa. Joonalta saan kotihoito-ohjeet malitilliset ja toteutettavissa olevat sellaiset. Olen saannut elämääni kivuttomuutta, liikkuvuutta ja oppinut mikä toiminto arjessani aiheuttaa minulle jumeja. Suosittelen isosti Joonan puoleen kääntymistä!