Iina


Olin kärsinyt monta vuotta niska-hartia seudun jumeista ja kivuista, jotka johtivat usein migreeniin. Koko kroppani oikea puoli oli todella jumissa ja kiputiloja oli etenkin olkapäässä, selässä ja lonkan seudulla hartioiden lisäksi. Olin kokeillut hierontaa ja fysioterapiaa sekä yrittänyt itse venytellä aktiivisesti, mutta en saanut niistä toivottua apua. Lykkäsin avun hakemista, sillä kuvittelin, että ehkä oireet menevät vielä ohi ja mikään muukaan hoitomuoto ei ollut auttanut. Kärsin kivuista mikä vaikutti arkielämään sekä urheilemiseen. Ryhdin pitäminen tuntui hyvin haasteelliselta ja kaikin puolin kehossa oli vaikea olo.

Löysin Joonan vastaanotolle ja varasin ajan. Vastaanotolla oli kiva tunnelma ja olin luottavaisin mielin. Joonan ammattimaisuus sai minut luottamaan, että kivut saadaan pois ja keho kuntoon. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen asento oli jo ryhdikkäämpi sekä yleinen olotila oli paljon parempi. Puolet kivuistani jäi vastaanotolle. Olin hämilläni miten yhdellä hoitokerralla voi saada niin paljon muutosta kehoon. Kohdallani hoitokertoja tarvitaan kuitenkin useampi, sillä ongelmat ovat olleet pitkäaikaisia. Voin kuitenkin nyt jo paljon paremmin.

Joona on hyvin helposti lähestyttävä, joka haluaa aidosti auttaa asiakkaitaan voimaan paremmin. Joona on ammattitaitoinen ja hoitaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti. Vastaanotolle on aina kiva mennä ja sieltä voi lähteä kevyemmän olon kanssa. Itse sain nopeasti avun ongelmiini ja olen erittäin tyytyväinen hoitotuloksiin. Suosittelen Joonaa lämpimästi. Aion jatkossa käydä säännöllisesti Joonan vastaanotolla ja ylläpitää tätä saavutettua hyvää olotilaa. Kiitos Joona!